mësoni gjuhën online

afrikaansshqiptararabarmenazerbaijanibjellorusishtboshnjakebulgarianKinezisht (Tradicionale)croatiançekdanezholandezAlbanianesperantofinlandezfrancezgjermanishtgrekhindihungarezislandezindonezianirlandezitalianjaponezKazakhkoreanlituanezmaqedonasmongoliannorvegjezpersianpolonishtportugalishtrumunrusishtScottish GaelicserbsllovaksllovenSpanjishtsuedeztamilthaiturkukrainasuzbekvietnamisht

Kurse të gjuhës online

KURSE TONA

Ne ndërtojmë kurse të mrekullueshme për mësimin tuaj


{"first_class":"1","title":"courses","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"popular","featured_style":"course3","masonry":"1","grid_columns":" grid-item","column_width":"200","gutter":"10","grid_number":"9","infinite":"0","pagination":"1","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"mojaklasa","container_css":"mojaklasa1","custom_css":".grid.masonry li .block { margin-bottom:10px;}"}

Platforma jonë e të mësuarit online përfshin

Lojërat dhe testet e kujtesës


Testi zyrtar për Certifikatën


Certifikata e përfundimit

Video Mësime


Kapitujt e videos në gjuhët 49


Fjalori i fotos

Shpjegim gramatikor


Kuize online


Mjetet e ndërtimit të fjalorit

Ne ju ofrojmë një përvojë unike të të mësuarit gjuhësor


Mbështet 24 / 7

Përdorni burimet tona falas online dhe merrni reagime të menjëhershme 24 / 7

Flisni një gjuhë të re

Mësoni të flisni një gjuhë të re në mënyrë spontane duke marrë pjesë në mënyrë aktive në situata të jetës reale

Certifikatë

Merrni një test online dhe merrni certifikatën zyrtare të përfundimit.

Kurse online

Merrni kursin nga komoditeti i shtëpisë tuaj, planifikoni kohën tuaj të studimit rreth pjesës tjetër të ditës suaj.

Lehtë për t'u përdorur

Kjo shumë e gjërave gjuhësore mund të paguhen në shumë mënyra. Nëse nuk flisni tashmë një gjuhë të huaj, nuk ka arsye për të mos e ndryshuar këtë. Në Speak Academy, ju lehtë mund të mësoni anglisht, spanjisht, italisht, serbisht ose rusisht.

Gjuha e re do të thotë të mësosh fjalë të reja

Udhëtimi nëpër një vend të huaj bëhet shumë më i lehtë nëse mund të flisni gjuhën e atij vendi. Por kjo nuk ndalet atje. Mësoni një gjuhë të dytë do të përmirësoni kujtesën tuaj, vendimmarrjen dhe kreativitetin. Gjuha është e gjitha në lidhje me përpunimin. Kur dëgjon fjalë të reja, truri yt prishet në tinguj dhe i decifikon ato. Rezulton se ju mund të përdorni të njëjtat aftësi të përpunimit për të zgjidhur më lehtë problemet e tjera.

Mësoni një gjuhë të huaj

Rreth 1.2 miliardë njerëz aktualisht po mësojnë një gjuhë të huaj. Pse? Sepse në botën e sotme të globalizimit, një gjuhë e huaj është një pasaportë për sukses. Pavarësisht nga karriera që ju kërkoni, ju do të jeni më tërheqës për një punëtor nëse jeni dygjuhësor. Kur hyjnë në një universitet, aftësitë e gjuhës së huaj janë shpesh një faktor vendimtar.

  Kurse të reja gjuhësore

  Metoda jonë

  Metoda e jonë është e bazuar në zhytje të plotë në gjuhën e re: së pari ju dëgjoni, atëherë ju e kuptoni, dhe më në fund ju lexoni dhe të flisni. Ne projektuar kurset tona si mësime të shkurtra dhe intensive video, mësohen në gjuhën e synuar dhe të ndihmuar nga mbështetja vizuale në mënyrë për të krijuar një ambient ideal të mësuarit. Komunikimi është përshtatur me skenarët e jetës reale në mënyrë që natyrisht të filloni të lidhni fjalë dhe situata. Së pari shikoni mësimet tona video të angazhuara, ku përqendrohuni te dëgjimi dhe të kuptuarit, pastaj lëvizni për të praktikuar aftësitë e të folurit dhe të shqiptimit. Kjo pastaj përforcohet duke plotësuar një sërë ushtrimesh interaktive të fokusuara në lexim dhe shkrim. Pavarësisht nga niveli juaj njohurive apo çfarë keni mësuar më parë, kurse tona do të përshtaten me nevojat tuaja dhe t'ju japë besim të flisnin në gjuhën tuaj të re.

  Kurse për mësimin e gjuhëve

  Kurset tona

  Kurset tona integrojnë teknika novatore të të nxënit që do t'ju ndihmojnë të flisni në gjuhën e re nga mësimi juaj i parë. Fokusi është në përmbajtjen, në vend se në formën, dhe ju do të zhvilloni aftësitë tuaja bisedore përmes shembujve të jetës reale. Me platformën tonë, menjëherë do të filloni të mendoni në një gjuhë të huaj, pa bërë asnjë përpjekje. Ju do të ndërtoni besimin tuaj kur flisni nëpërmjet mjeteve tona të praktikave online, në dispozicion në lehtësinë tuaj. Tutorët tanë janë të trajnuar mësues universitarë dhe ju jeni të garantuar të merrni shërbimin më të lartë cilësor të përshtatur për nevojat tuaja.


  Tutorial jonë

  Gjëja më e rëndësishme për Speak Academy është se përvoja juaj e të mësuarit është tërësisht e personalizuar. Ju mund të studioni kudo, në çdo kohë. Ju mund të mësoni nga puna ose nga komoditeti i shtëpisë tuaj; Ju gjithashtu mund të merrni një kurs kurdo që dëshironi. Kur të hyni në një kurs, ju jepet një periudhë tre mujore për të marrë testin përfundimtar. Në këtë periudhë kohore, ju keni qasje të pakufizuar në mësimet e videos dhe mjetet praktike në internet. Pasi të keni kaluar testin, ne do të kemi certifikatën zyrtare të Speak Academy të përfundimit të dorëzuar në adresën tuaj.

  Në rast se ju nuk do të kalojnë testin për nivelin e zgjedhur pas një periudhe tre-mujore, Fol Academy jep ju 3 muaj shtesë për të rimarrë kursin dhe të marrë certifikatën e përfundimit.

  Shikoni tutorialin për kurset tona online!

  Flisni Akademinë për Kompanitë

  Një zgjidhje e mësimit për ekipet


  Na kontaktoni për më shumë detaje

  Emri

  Email

  mesazh

  Një zgjidhje e mësimit për ekipet

  Të mësuarit në kërkesë për ekipet në rritje të përdoruesve të 5-20.

  Ne ofrojmë paketa deri në 35% off!

  GRAB para se të ofrojë pushon


  e përdoruesve tanë përfundojnë me sukses kursin e përzgjedhur dhe marrin një certifikatë Speak-Academy.


  e përdoruesve që përfunduan me sukses një kurs përdorin gjuhën e re në punë.


  e përdoruesve të cilët përfunduan një kurs të gjuhës vazhduan të mësojnë në Akademinë Speak.


  Duke filluar me mësimet tona video, ju mësoni gjuhën dhe fjalorin e ri në një mënyrë zbavitëse dhe të lehtë. Ato ofrojnë cilësi të lartë prodhimin dhe materialet që janë të angazhuara dhe motivuese. Në vend që të përqendroheni në gramatikën dhe leximin, do të angazhoheni në dëgjim dhe në të folur dhe do të zhvilloni prirjen e natyrshme për të folur në një gjuhë të dëshiruar.

  Mjetet tona të praktikave online përmirësuar aftësitë tuaja të të folurit. Mjetet e ndërtimit të fjalorit zgjerojnë fjalorin tuaj dhe nuk ka faktor të shpërqendrimit në klasë nëse jeni të turpshëm.

  Interactive games dhe quizzes mund të përfundojë në internet në çdo kohë dhe ju merrni reagime të menjëhershme. Në këtë mënyrë ju mund të kontrolloni progresin tuaj dhe të fokusoheni në fushat ku keni nevojë për më shumë praktikë.

  Ne punësojmë profesionistët më të mirë për t'ju ndihmuar të mësoni! Mësimet tona video ofrohen nga mësuesit e gjuhës amtare, të cilët do t'ju frymëzojnë për të arritur qëllimin tuaj. Ato janë dinamike, ata bëjnë argëtim të mësuarit dhe ata janë të përkushtuar që të ofrojnë një përvojë zbavitëse për mësim.

  KLIENTËT TË GODITUR

  Shih se çfarë thonë klientët tanë për ne


  Unë kam qenë duke mësuar gjuhën angleze me Speak Academy për muajin 3 dhe unë vërtet e dua përvojën. Unë nuk kam marrë mësimet e gjuhës më parë për shkak të orarit tim të zënë. Jam shumë i kënaqur me tutorët profesionistë dhe burimet online - një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar një gjuhë të re!

  Ann

  Kursi Anglisht

  Unë kam mësuar gjuhën italiane me Speak Academy për disa muaj dhe nuk mund të jem më i lumtur me programin. Ka mundësi të shumta për të përshpejtuar procesin e të mësuarit, dhe tutorët e bukur ndihmuan të sjellë gjithë përvojën në jetë! Me të vërtetë mendoj se po bëj përparim! Një platformë fantastike!

  Stephen

  Kursi italian

  Sapo kam mbaruar një kurs spanjoll me Akademinë Speak dhe po regjistrohem në një të avancuar! Kam pasur mësues shumë të varfër në shkollë, dhe asnjëherë nuk kam mësuar të mësoj një gjuhë të re mund të jetë kaq e lehtë! Mësuesit janë profesionistë dhe entuziastë, dhe unë nuk mund të fitoj mjaft kuize online! Më të mirë të të gjitha është reagimi i menjëhershëm - unë do të rekomandojë Speak Academy për të gjithë!

  Mia

  Kurs spanjoll

  Fol Akademia © Të gjitha të drejtat e rezervuara.